Slik registrerer du deg

Alle som skal inn på våre nettbaserte kurs eller møteplasser må ha egen brukerkonto på Akuttportalen med brukernavn og passord. Du må ha en e-post adresse. Du kan ikke bruke en e-mailadresse som allerede er i bruk på portalen. Har du flere adresser anbefaler vi at du bruker den du leser oftest og helst ikke en mailadresse bak en streng brannmur, feks en jobbmaskin. Dette kan skape en del problemer.

Hvordan du oppretter egen brukerkonto login kan du få vist ved å klikke her: Hvordan opprette brukerkonto.
Trenger du ikke å få vist hvordan, klikker du på lenken "Registrer deg" i "Logg inn" boksen i høyre kolonne eller her og fyller inn de opplysningene det blir spurt om.

NB! Det hender at den svarmailen du skal få tilsendt for å bekrefte mailadressen via en link i mailen, havner i søppelposten din. Sjekk der først hvis du ikke får den straks.
Skulle du oppleve andre problemer ber vi deg ta en titt på Hjelp, jeg står fast! - ofte spurte spørsmål før du kontakter webansvarlige.

Når du har logget inn med brukernavn og passord har du tilgang til de kursene du har adgangsnøkkel til. Adgangsnøkkel vil du få tilsendt etter at kurspåmelding er i orden. Kurspåmelding kan du lese mer om her.

For å gå tilbake til hovedsiden; klikk på "Akuttportalen" i søkestien øverst på siden eller klikk her.

Sist endret: søndag, 26. oktober 2014, 18:07